login

Myönnetyt käyttöoikeudet

Paloturvallisuuden puolesta -merkin käyttöoikeus myönnettiin 6.5.2013 pilotointiin SAFERA-liesivahdille sekä Familon Pro -malliston pelastuspatjalle. Käyttöoikeus myönnettiin lisäksi 1.9.2014 vuoden pilotointiin Peltacon Pelastautumishuppu Purify Air 30M:lle sekä Pelsu Pelastussuunnitelmalle. Pilotointien aikana saatiin kokemuksia merkin käytöstä niin merkin käyttöoikeuden saaneilta yrityksiltä kuin asiakkailtakin. Vuoden 2015 alusta myös muut yritykset voivat hakea merkin käyttöoikeutta.

SAFERA-liesivahti

SAFERA-liesivahti katkaisee sähköt päälle unohtuneesta liedestä, ja lisäksi se voidaan varustaa sammuttimella, joka tehoaa myös rasvapaloihin. Kohdistettu sammutus on siisti ja tehokas, jolloin tulipalon vahingot pysyvät vähäisinä.

http://i.imgur.com/cgxKu4Y.jpg

SAFERA-liesivahdin voi hankkia joko valmiiksi liesituulettimeen asennettuna tai erikseen asennettavana tuotteena. Liesivahtiin voidaan kytkeä lisävarusteena vesivuotovahti ja liesituuletuksen tarveohjaus, jolloin yksi järjestelmä kattaa kaikki tyypillisimmät keittiön vahingot.

Lisätiedot: www.safera.fi
                                                                                                                               
Pelsu Pelastussuunnitelma

Pelsu Pelastussuunnitelma on kiinteistön pelastussuunnitelma verkossa.

Pelsu Pelastussuunnitelma on Plan Brothers Oy:n luoma kokonaispalvelu. Se tuo lakisääteisen pelastussuunnittelun kustannustehokkaasti tähän päivään lait ja velvollisuudet täyttäen.
Pelastussuunnitelma päivitetään asiasisällöltään aina vastaamaan uusimpia lakeja, asetuksia ja käytäntöjä.

Perinteisistä pelastussuunnitelmista poiketen Pelsun tietoja voi helposti päivittää verkossa niin usein, kuin on tarpeen.

Demo palvelusta on osoitteessa: www.pelastussuunnitelma.fi/demo 

 
Suomen Palopäällystöliitto, Finlands Brandbefälsförbund | Iso Roobertinkatu 7 A 5, 00120 Helsinki | Puh. (09) 2522 9200 | Faksi (09) 2522 9222